Sporthal MFC Boomgaardshoek, Akkerwinde 1, 3191RA Hoogvliet
info@vv-yum.nl

Coronaprotocol

14-10-2020 AANPASSING conform aangekondigde maatregelen!

• Alle wedstrijden zijn per direct stil gelegd
  • Vanvond (woensdag 14 oktober) kan door wie wil nog getraind worden met uitzondering van de Heren teams. Deze vallen buiten de tijdzone van 22:00 uur
  • Donderdag, 15 oktober, zal tijdens de bestuursvergadering besloten worden hoe om te gaan met de trainingen voor de jeugd tot 18 jaar.

vv-YUM wil graag in deze tijd iedereen welkom heten en ervoor zorgen dat we met elkaar kunnen blijven volleyballen in een veilige sfeer en omgeving. Als vereniging hebben wij een protocol opgesteld in afstemming met het beleid van Sportbedrijf Rotterdam (de verhuurder van de sportaccomodatie MFC Boomgaardhoek) en het protocol van de Nevobo.

Mondkapjes

De Rijksoverheid én Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond adviseren het gebruik van niet-medische mondkapjes in alle openbare binnenruimten. Wij nemen dat advies ter harte en vragen vanaf heden onze sporters een mondkapje te dragen in onze accommodaties. Uiteraard geldt dat niet tijdens het sporten. We stellen het overigens niet verplicht, wel zeer op prijs!

PROTOCOL BIJ THUISWEDSTRIJDEN

• Blijf thuis bij klachten, ook bij milde klachten en laat je testen.
  • Tijdens het afwachten van de uitslag van de test blijf je thuis
  • Indien je in een door het RIVM oranje of rood gekleurd gebied bent geweest, dan ben je tot 10 dagen na thuiskomst niet welkom in de sporthal;
  • Reinig je handen bij binnenkomst en bij het verlaten van de sporthal;
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Gebruik van de kleedkamers is toegestaan (max. 6 personen per kleedkamer) met inachtneming van 1,5 meter. Toegestaan zijn maximaal 3 personen in de douche ruimte. Thuis omkleden en douchen heeft de voorkeur;
  • Geforceerd stemgebruik langs het veld en op de tribune, zoals schreeuwen en spreekkoren is niet toegestaan;
  • Toeschouwers zijn niet welkom in de zaal en/of op de tribune conform de overheidsmaatregel.
  • Na het sporten dien je de accomodatie direct te verlaten
  • De sportkantine is gesloten!
  • Het is NIET toegestaan in de accommodatie te wachten op anderen die aan het sporten zijn. (Ouders het is je kind buiten afzetten en buiten opwachten.)

PROTOCOL BIJ TRAINEN

• Blijf thuis bij klachten, ook milde klachten en laat je testen
  • Tijdens het afwachten van de uitslag van de test blijf je thuis
  • Indien je in een door het RIVM oranje of rood gekleurd gebied bent geweest, dan ben je tot 10 dagen niet welkom op trainingen
  • Reinig je handen bij binnenkomst én bij het verlaten van de sporthal
  • Raak je gezicht zo weinig mogelijk aan
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tussen de oefeningen (v.b. uitleg en time-outs)
  • Gebruik van de kleedkamers is toegestaan (max. 6 personen per kleedkamer). In de doucheruimte zijn maximaal 3 personen toegestaan. Thuis omkleden en douchen heeft de voorkeur
  • Toeschouwers zijn niet welkom in de zaal en ook niet op de tribunes. Geblesseerde spelers/speelsters die niet deelnemen aan een training of wedstrijd worden ook beschouwd als toeschouwer!
  • Na het sporten dien je de accomodatie direct te verlaten
  • De sportkantine is gesloten!
  • Trainers houden bij wie op welke datum bij een training aanwezig waren.

Let op elkaar en zorg voor elkaar!

Als binnen een team sprake is van 1 besmette speler, betekent dit dat het HELE TEAM, 10 dagen lagen NIET mag traingen/spelen!