Waarom sponsoring?

Volleybalvereniging Yum te Hoogvliet is op zoek naar sponsoren, omdat de financiële middelen ontvangen uit contributie en huidige sponsoren onvoldoende is om onze ambities te blijven waarmaken.

De vereniging heeft sponsoren nodig om de continuïteit en toegankelijkheid te kunnen waarborgen. Daarnaast heeft de vereniging continue behoefte aan nieuwe materialen zoals volleyballen. Een aantal teams maken al gebruik van een professionele, kostbare trainer, waardoor het hoge niveau van onze ambitieuze vereniging nog verder kan worden geoptimaliseerd.

Volleybalvereniging YUM bestaat ruim 30 jaar. Het is een middelgrote vereniging met circa 100 leden variërend in leeftijd, voldoende vertegenwoordigd met veelbelovende jeugd. Er wordt gespeeld in de competitie georganiseerd door de NeVoBo regio Zuid, waardoor de competitiewedstrijden worden gespeeld in een grote cirkel rond Rotterdam. Onze vereniging heeft meerdere teams, waaronder een heren in de promotieklasse en een dames team uitkomend in de eerste klasse. Aangezien er gespeeld wordt op hoog niveau, is er interesse in de wedstrijden vanuit de lokale pers.
Mogelijkheden tot sponsoring
1) Shirtsponsor

Er bestaat een mogelijkheid tot bedrukking van uw naam en/of logo op de borst van het wedstrijdshirt van één team. Een team bestaat doorgaans uit 8 spelers, 10 shirts zullen worden bedrukt om verloop en groei de komende jaren op te vangen. Drie seizoenen zullen deze shirts worden gebruikt bij alle thuis- en uitwedstrijden voor de NeVoBo-competitie en alle andere toernooien.

2) Vlagsponsor

Er bestaat een mogelijkheid tot het ophangen van een vlag (afmeting: 1.50 m x 1.00 m) met uw naam en/of logo, waarbij de mogelijkheid is zelf het ontwerp aan te leveren of een professioneel bedrijf in opdracht van Yum de vlag te laten ontwerpen. Tijdens de thuiswedstrijden wordt de vlag met uw naam en/of logo in de sporthal MFC-Poortugaal te Hoogvliet duidelijk zichtbaar voor publiek en pers opgehangen.

3) Adverteren

Er bestaat een mogelijkheid tot adverteren op onze websiite en nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt in een oplage van 100 stuks verspreid onder de leden, ouders van leden en adverteerders. De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 10x per seizoen, waarin uw advertentie iedere editie een halve of kwart pagina kan beslaan. De opmaak van de advertentie dient te worden aangeleverd. Per oplage is een andere opmaak mogelijk.

4) Balsponsor:

Er bestaat een mogelijkheid tot het sponsoren van een volleybal, welke wordt gebruikt tijdens de trainingsavonden en de thuiswedstrijden. Uw bedrijfsnaam wordt als ballensponsor genoemd in een speciale rubriek op onze site en in onze nieuwsbrief tot het einde van het betreffende seizoen.

Voor de bovengenoemde mogelijkheden hanteren wij de volgende prijzen:

Shirtsponsor :

éénmalig 500,00 (incl 1e seizoen)
+ na 1e jaar 100,00  per seizoen

Vlagsponsor:

éénmalig 250,00 (incl 1e seizoen)
+ 150,00 voor ontwerp en fabricage vlag
+ na 1e jaar 150 per seizoen

Adverteren:

75,00 halve pagina per seizoen
50,00 kwart pagina per seizoen

Balsponsor:

éénmalig 50,00 per volleybal

(Prijzen onder voorbehoud)
Contact opnemen

Mocht u ervoor kiezen onze vereniging te sponsoren, dan zijn wij u daarvoor zeer dankbaar. Wij zullen ons inspannen uw naamsbekendheid in de regio te vergroten.

Als u geïnteresseerd bent of meer informatie wilt neemt u dan contact op met de sponsorcommissie

Like YUM op Facebook

SponsorKliks, sponsor Uw club gratis!