• Over ons

  Leuk dat jij je weg hebt gevonden naar YUM !

  Volleybalvereniging YUM is de enige volleybalvereniging in Hoogvliet tot aan Rotterdam-Zuid die in competitieverband bij de NEVOBO (Nederlandse Volleybal Bond) uitkomt.
  Naast heren en damesteams in de competitie, heeft YUM een aantal jeugdteams in de diverse leeftijdscategorieën.
  Tevens is een groep recreanten actief, die in een goede sfeer plezier en beweging combineren. De recreanten werken hun competitiewedstrijden in de week af en de rest van de leden op zaterdag.
  De thuishal is het MFC Boomgaardshoek. De trainingen zijn op woensdagavond, ook in het MFC, en voor een aantal (jeugd) teams is een extra training in een kleine sporthal mogelijk op maandagavond.

  De jeugd neemt een belangrijke plaats binnen YUM in. Veel aandacht wordt besteed aan technische en tactische trainingen.
  Dit heeft er toe geleid dat enkele van onze jeugdleden de afgelopen jaren zijn geselecteerd voor de regionale trainingen. Een enkel lid heeft het zelfs gebracht tot de NEVOBO-volleybalschool.

  In het hele district staat YUM bekend als een gezellige en gemoedelijke club, waar het altijd goed toeven is, maar waar het ook moeilijk winnen van is.
  Kortom, voldoende reden om een kijkje te komen nemen bij YUM.
  Bovendien zijn de eerste 3 trainingen gratis.