• Sportfysiotherapie in Rotterdam

  Schouder, heup, knie en enkelblessures kunnen je aan de kant houden tijdens het volleyballen. Sport Revalidatie Rotterdam (SRR) biedt medisch gespecialiseerde top-sportfysiotherapie en sportrevalidatie aan bij acute en chronische klachten.

  Sport Revalidatie Rotterdam wordt gevormd door vier enthousiaste fysiotherapeuten die allen veel affiniteit met sport hebben. Even voorstellen:

   

  Linsey van der Ven (MSc. Manueel therapeut) passie: handbal. Job van Nieuwamerongen (i.o. voor MSc. Sport&Manueel therapeut) passie: voetbal. Annick Verweij (Fysiotherapeut) passie: volleybal. Mathijs Wolff (MSc. Sport en Manueel fysiotherapeut) passie: snowboarden.

  SRR is onderdeel van één van de toonaangevende praktijken in regio Rotterdam: Paramedisch Centrum Hoogvliet.Wij hebben de beschikking over twee ruime locaties met een oefenzaal en sportvelden in Hoogvliet. Zo kunnen wij jou optimaal helpen om jouw doelen te bereiken en samen een sportspecifiek behandeltraject te doorlopen. Dit houdt in dat we de training en oefeningen aanpassen specifiek gericht op volleybal.

  Wij van SRR zijn van mening dat een blessure staat of valt met de juiste begeleiding. Een revalidatietraject moet breder gezien worden dan alleen onderdeel van sportfysiotherapie. Bij Sport Revalidatie Rotterdam werken uitsluitend gespecialiseerde fysiotherapeuten met specialisaties als sportfysiotherapie en manueeltherapie. Zo kan jij als sporter op de ene dag een intensieve training afwerken met een sportfysiotherapeut, maar op de andere dag bij de manueel therapeut komen om een stoornis in de wervelkolom op te heffen. De snelle schakeling tussen onze collega’s maakt dat wij kwaliteit kunnen leveren waardoor jouw doelstelling gerealiseerd wordt.

  Wij hebben daarnaast de beschikking over diverse behandelmogelijkheden, waardoor wij snel kunnen schakelen, voorbeelden hiervan zijn: hand- en kinder fysiotherapie, osteopathie, dryneedling, echografie en sportspecifieke testen. Verder werken wij nauw samen met de sportartsen en orthopeden uit de hele regio Rotterdam en nemen wij allen deel aan diverse netwerken, enkele voorbeelden hiervan zijn: Orthopedie netwerk Ikazia ziekenhuis, Sportgeneeskunde Erasmus MC, het Schoudernetwerk en het Rugnetwerk Zuid-Holland-Zuid.

  Als laatst vinden wij het belangrijk om samen te werken met de coach en directe verzorger(s) van de sporter. Zij begeleiden de sporter immers tijdens de trainingen en wedstrijden. Wanneer zij op de hoogte zijn en betrokken worden in het revalidatieproces, leidt dit tot een efficiëntere revalidatie. De therapeuten van SRR hebben ruime ervaring met een grote diversiteit aan sporten zoals o.a.: voetbal, handbal, volleybal en snowboarden.

  https://www.pmch.nl/sport-revalidatie-rotterdam/

   

  Instagram: @Sportrevalidatierdam