Sporthal MFC Boomgaardshoek, Akkerwinde 1, 3191RA Hoogvliet
info@vv-yum.nl

Lidmaatschap

Lid worden?

Leuk dat jij je weg hebt gevonden naar YUM !

Volleybalvereniging YUM is de enige volleybalvereniging in Hoogvliet tot aan Rotterdam-Zuid die in competitieverband bij de NEVOBO (Nederlandse Volleybal Bond) uitkomt.
Naast heren en damesteams in de competitie, heeft YUM een aantal jeugdteams in ded iverse leeftijdscategorieën.
Tevens is een groep recreanten actief, die in een goede sfeer plezier en beweging combineren. De recreanten werken hun competitiewedstrijden in de week af en de rest van de leden op zaterdag.
De thuishal is het MFC Boomgaardshoek. De trainingen zijn op woensdagavond, ook in het MFC, en voor een aantal (jeugd) teams is een extra training in een kleine sporthal mogelijk op
vrijdagavond.

De jeugd neemt een belangrijke plaats binnen YUM in. Veel aandacht wordt besteed aan technische en tactische trainingen.
Dit heeft er toe geleid dat enkele van onze jeugdleden de afgelopen jaren zijn geselecteerd voor de regionale trainingen. Een enkel lid heeft het zelfs gebracht tot de NEVOBO-volleybalschool.

In het hele district staat YUM bekend als een gezellige en gemoedelijke club, waar het altijd goed toeven is, maar waar het ook moeilijk winnen van is.
Kortom, voldoende reden om een kijkje te komen nemen bij YUM.
Bovendien zijn de eerste 3 trainingen gratis.

Lid zijn

Lid zijn betekent dat je gebruik kunt maken van de trainingsfaciliteiten en wedstrijden kunt spelen. Maar lid zijn betekent ook dat we ons aan spelregels moeten houden, ten aanzien van bijvoorbeeld contributieverplichting en gedrag. Naast het Huishoudelijke Reglement en de Statuten heeft YUM ook een Handboek voor de Jeugd en voor de Volwassen waarin gedragsregels worden benadrukt.

Onze vereniging draait op vrijwilligerswerk. Niet alleen het bestuur, maar ook de trainers en andere commisies worden bemensd door mensen die graag een extra steentje willen bijdragen aan de vereniging. Vanuit de vereniging zal worden gevraagd om deel te nemen aan een activiteit, varierend van het tellen bij een wedstrijd tot het opbouwen van de velden. We maken graag gebruik van je kennis.

Lidmaatschap opzeggen

Dat zien we uiteraard liever niet. Mocht je willen opzeggen, kan dat heel eenvoudig door een schriftelijke bevestiging te sturen naar de secretaris van YUM. Wees wel bewust van de voorwaarden zoals deze in de Statuten (artile 7, lid 2) en het Huishoudelijk Reglement (artikel 1, lid 2) staan vermeld.