• Gegevens controleren en/of aanpassen

  Onze ledenadminstratie is overgegaan naar Sportlink, een programma waarmee veel sportbonden en verenigingen inmiddels werken. De Nevobo gebruikt dit systeem ook, o.a. voor de digitale wedstrijdformulieren. Het levert veel gemak op; snel oproepen van gegevens van leden, snel resultaten van wedstrijden zichtbaar op de site, bijhouden van ledenbestand etc.

  Wil je je gegevens op www.nevobo.nl controleren en zo nodig aanpassen? Daarvoor volg je de volgende stappen:

  1. Ga naar www.nevobo.nl
  2. Klik rechtsboven op ‘inloggen’. Als je nooit eerder hebt ingelogd, heb je je Nevobo-relatiecode nodig, zorg dan dat je die bij de hand hebt.
  3. Klik vervolgens rechtsboven op je naam en kies ‘mijn nevobo’, je ziet nu een deel van je gegevens.
  4. Klik boven je gegevens op ‘Mijn gegevens’ en je krijgt nu jouw uitgebreide gegevens verdeeld in persoonsgegevens en contactgegevens te zien.
  5. Controleer alle gegevens op juistheid, vooral naam, email, telefoonnummer, adres. Wil je iets wijzigen? Klik dan op het potloodje. En vergeet niet op te slaan;-)

  Iedereen is dus zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens, dus hierbij direct ook het verzoek om – als je bijvoorbeeld verhuisd bent of een nieuw telefoonnummer hebt – dit zelf te wijzigen. Alvast hartelijk dank namens de ledenadministratie!

 • Spelerspas en pasfoto

  Hoe lang is een digitale pasfoto op een spelerskaart geldig? 

  De digitale pasfoto op de spelerskaart moet een goedgelijkende pasfoto zijn. Als de foto niet meer lijkt, dient deze te worden vervangen. 

  Hoe moet ik mijn foto aanleveren? 

  Spelers leveren zelf een actuele pasfoto in kleur aan bij de ledenadministrateur van de club. Het bestand dient een .jpg, .gif of .png te zijn.  Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's kleiner dan 2 megapixel (1600x1200).