• Sponsorkliks

   

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Yum, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Yum ontvangt hiervoor een bijdrage in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Yum.
  En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je Yum ook graag gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Yum. Voor jou een kleine moeite, voor Yum zijn het directe inkomsten.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Yum. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Yum hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag geencommissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch Yum weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Yum is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Yum dan niets op.

  Waarom SponsorKliks?
  SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

  Browserextensie SponsorKliks
  Als je de browser extensie hebt geïnstalleerd in Google Chrome, dan zal er een pop-up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor je sponsordoel gehonoreerd worden.

  Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken (bij installatie) geldt dat zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je Chrome browser komen te staan. Aanvinken is niet nodig. Als je op een website komt die met SponsorKliks samenwerkt komt de pop-up voor het sponsoren automatisch in beeld. 

  Je kunt hier klikken om de browserextensie te installeren.